Menú Cap de Setmana

MENÚ DE CAP DE SETMANA

PRIMERS A ESCOLLIR

AMANIDA RÚSTICA DE FORMATGE DE CABRA,FRUITS SECS I VINAGRETA DE MÒDENA
ASSORTIMENT D’EMBOTITS VARIATS
CALAMARS A LA ROMANA
MUSCLOS DE ROCA A LA MARINERA
CANELONS DE ROSTIT DE L’AVIA GRATINATS AL FORN
CARPACCIO DE SALMÓ AMB VINAGRETA DE CÍTRICS
TALLARINS D’OU A LA CARBONARA
REMENAT D’OUS DE GRANJA DE BUTIFARRA NEGRE I ALLS TENDRES
CREMA DE CARBASSA AMB CROSTONETS I OLI D’OLIVA
CARGOLS A LA LLAUNA AMB SALSA ( Suplemente + 5€ )

SEGONS A ESCOLLIR

BRAÓ DE XAI AL FORN PRE CUINAT A BAIXA TEMPERATURA
ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA AMB GUARNICIO
COSTELLES DE XAI A LA BRASA AMB GUARNICIO
ESCALOPINS DE FILET DE PORC AL FORN A LA SALSA DE BOLETS
BACALLA A LA LLAUNA
SIPIA AMB PESSOLS I MANDONGUILLES
CALAMARS FARCITS
SUPREMA DE LLUÇ A LA MARINERA
PAELLA MIXTA (mínim dos persones)
FIDEUÀ (mínim 2 persones)
ARROS CALDÓS DE LLAMÀNTOL (mínim 2 persones) ( suplement 9€)
SUQUET DE RAP AMB GAMBES, MUSCLOS I CLOISSES (suplement 6€)

POSTRES A ESCOLLIR

COPA DE GELAT DE VAINILLA I XOCOLATA
COPA DE GELAT DE TURRÓ AMB RATAFIA
CREMA CATALANA CASOLANA
COMTESA DE NATA AMB LÀMINES DE XOCOLOTA
MOUSSE DE XOCOLATA AMB PERLES DE XOCOLATA NEGRE
BROWNIE DE XOCOLATA I NOUS AMB GELAT DE VAINILLA
TIRAMISÚ CASOLÀ
CARPACCIO DE PINYA AMB CREMA CATALANA
MELÓ

PREU MENÚ: 23,90€
(INCLOU AIGUA, VI o CAVA o SANGRIA DE VI DE LA CASA, GASOSA, PA)